Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.


Tema noua pe Extrem Tutorials

Salutare tuturor,

Dupa cum puteti observa, am efectuat schimbari semnificative asupra interfetei grafice a forumului Extrem Tutorials. De aceasta data am optat pentru un design simplu, rapid si de bun gust. Tema in momentul de fata nu a fost optimizata la maxim, in acest moment se incarca in fix 3 secunde, confirm [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ,...

Cereri intrare in staff[Deschise]

Salutare tuturor,

Extrem Tutorials a redeschis cererile pentru aderarea in echipa, persoanele care doresc sa ocupe pozitia de Moderator sau Graphic Designer trebuie sa indeplineasca conditiile de mai jos:

Conditii de indeplinit

1. Acest topic este adresat exclusiv persoanelor care nu au mai facut parte din echipa acestui forum, ca urmare persoanele care au mai facut parte din staff, sunt rugate sa ma contacteze...

Generator coduri html pentru culori

Acest tool, va permite sa vedeti codul HTML al culorilor.



     
   
   

Criptare sursa html in cifre

V-ati saturat ca toti sa va plagieze munca? Acum a devenit posibila criptarea in cifre, prin aceata codare continutul nu poate fi modificat de catre cel care doreste sa va plagieze.
Aceasta metoda ar tine la distanta toti plagiatorii, iar dvs. veti putea avea o pagina originala.

Instructiuni:
In primul tabel adaugati sursa html si apasati pe "Process & Copy to Clipboard", urmand ca in al doilea tabel sa apara in cateva secunde sursa html criptata ca la carte. Pentru a decripta continutul, adaugati continutul criptat in primul tabel.

Lista de variabile forumgratuit

Adresa internet a forumului:

Cod:


{FORUMURL}

Exemplu: extrem-tutorials.hitforum.ro


Link forum

Cod:


{FORUMURLINK}

Exemplu: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]



Numele...

Ce inseamna DOCTYPE si ce face DOCTYPE?

Ce este si ce face?
Atunci cand un browser scaneaza site-ul tau, primul lucru care il face este sa  caute DOCTYPE-ul sau elementul care ajuta la redarea corecta a site-ului web. Cand DOCTYPE-ul nu exista/este scris gresit/are spatii in plus, codurile HTML,CSS sau DOM vor fi redate asa cum au fost create in 1990.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat...

Ce este validatorul?

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ce este validatorul?
Validatorul este o creatie a baietilor de la w3.org, menita sa detecteze erorile html de pe orice site sau forum si sa prezinte webmasteilor o solutie pentru remedierea acestora.

De ce sa folosim validatorul?

Tabel Anunt Global


Tabel Anunt Global



DEMONSTRATIE: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru...

[Animate] Recent Topic IPB

Pentru cei cu tema animate am creat un mic Plugin HTML 333276
Sper sa va placa.

Go to:
ACP > Afisare > Template > Portal > mod_recent_topics
si inlocuiti cu:


Demo: HTML Snapsh12

Pentru a vedea codul trebuie sa postati HTML 333276


Tutorial scris de StaarK*

Copyright...

Script ninsoare

Aici aveti un script pentru a face sa ninga pe un forum,pagina web ,blog sau site.

Cod:

<script>

// seteaza numarul de fulgi (nu se
recomanda mai mult de 30-40)

var snowmax=40



//
seteaza culorile fulgilor.Puteti adauga cate culori vreti

var
snowcolor=new Array("#ffffff","#aaaacc","#ddddFF","#ccccDD")



//
 seteaza fonturile pentru fulgi....

Script Numaratoare Inversa

Acest cod este pentu numaratoare inversa.Apare ca un fel de ceas cu timpul ramas.
Editare Cod
Unde scrie

Cod:

dateFuture = new Date(2010,10,28,21,30,00);

puteti edita numai acele cifre nimic in plus. Trebuie ca sa ramana in ordinea in care este pusa Anul,Luna,Ziua,Ora,Minute,Secunde daca le asezati in alta ordine nu o sa functioneze.
2010,10,28 - Anul,Luna,

Avatare in Subiecte Recente

Salut,
Am sa va prezin un mic cod destul de folositor pentru uni.
Sa incepem
1. Instalare
ACP > Afisare > Template > Portal > mod_recent_topics
Si inlocuiti tot continutul cu acest cod:


Atentie nu trebuie sa aveti erori prin codurile JavaScript, alt fel acest cod nu va functiona.

Demo: https://i.servimg.com/u/f57/18/54/08/34/snapsh11.png
Trebuie sa postati pentru a vedea codul.


Tutorial scris de StaarK*

Personalizare header+meniu phpbb3

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Salut,pe fosta mea tema toata lumea imi cerea headerul+meniul si m-am gandit sa creez un tutorial cu ele

pasul 1: adaugam o imagine in header
[Trebuie sa fiti înscris...

Pop-up de conexiune Phpbb2 And PunBB

Pasul Numarul:1
Indentificarea codului.
Panou de administrare>Afisare> Template-uri > General > overall_header > iar in template-ul overall_header cautati codul acesta:

Pasul Numarul:2
Dupa indentificarea codului.
Inlocuiti codul indentificat cu acesta :



Dupa finalizarea Pasului Numarul 2 dati pe butonul Valideaza

Text in Miscare


Text in Miscare



Voi expune in acest articol cateva modalitati de animatie a textului cu ajutorul tagului marquee. Tagul marquee este un element HTML care face in mare, ca scrisul sa se miste de la stanga la dreapta si de sus in jos.

Voi exemplifica pe rand aceste animatii in exemplle ce urmeaza.

Exemple practice

De la dreapta la stanga. Aceasta este cea mai simpla animatie dat fiind faptul ca nu vom avea nevoie de nici o eticheta...

Structura categoriilor modificata[phpbb2]

Salut tuturor , mi-am zis sa va fac un mic "cadou"...
In ce cuprinde acest cadou? Ei bine am modificat structura categoriilor de origine si le-am dat un aspect mult mai placut...
Si de asemenea mi-am zis sa impart codul categoriilor de l-am modificat cu voi..
Acum ca ati inteles despre ce este vorba , sa trecem la treaba HTML 333276


Demonstratie
[Trebuie sa fiti înscris...

Personalizarea template-ului viewtopic_body

In aceast tutorial am sa va prezint cum sa mutati butoanele : PM, ONLINE, EMAIL, etc..
Previzualizare:
HTML Btns


Cauta si sterge :

Cod:

<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
 <tr>
 <td valign="middle">
 {postrow.displayed.PROFILE_IMG} {postrow.displayed.PM_IMG} {postrow.displayed.EMAIL_IMG}<!-- BEGIN contact_field --> {postrow.displayed.contact_field.CONTENT}<!--...

Tabel parteneri sistem nou

Am creat un sitem placut de parteneriat cu 3 modele de hover: normal,activ,activ2
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

cod HTML

Cod:


<center><div class="parteneri">
<table align="center"  cellspacing="1">
<tr class="spatiu" cellspacing="1">

Schimbare text "Legenda" cu "Echipa" (pHpBB3)

Buna Ziua !
Un mic tutorial util !
Pasul 1.
1. ACP > Afisare > Imagini si Culori > Culori > Foaia de stil css
 

Cod:

em b:after {
content: "]";
}

em b:before {
content: "[";
}

em b {
font-size: 12px;
margin-right: 5px;
}

em {
font-size: 0px;
}

.team {
  font-size: 11px!important;
}


Pasul 2.
2. ACP >...

[FG] Statistici IP.Board

Buna ziua Vizitator,
Astazi am sa prezint ceva din mica mea munca pentru platforma ForumGratuit, sa trecem la treaba.
Pasul 1.
Panou de administrare ~> Afisare ~> Imagini si culori ~> Culori ~> Foaia de still CSS:

Cod:

/*************************************************
* Statistici IPS pentru Forumgratuit.ro
* (c) StaarK* - WebCoder
* www.mallwaresite.www - www.extrem-tutorials.com
*************************************************/

div#board_stats...

Pop-Up de conexiune pentru versiunea de forum PhpBB2 (forumgratuit)


Pop-Up de conexiune pentru versiunile de forum PhpBB2 si PunBB ([Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )



Demonstratie:

Robotelul cu reclame pentru PunBB

Salutare forumistilor! HTML 827527

1. Ce vom realiza cu acest tutorial?
Urmarind acest tutorial pas cu pas, veti putea obtine un robotel cu reclame care, ei bine, va fi afisat in fiecare topic sub forma de un mesaj, o postare relativa cu cea a membrului, insa, cu mici modificari, precum datele din profil si altele. Acest mesaj va fi afisat, de fiecare data la sfarsitul topicului ceea ce ii da un mare plus. Poti folosit...

Adaugare in header adresa de email din profilul utilizatorului (phpBB3)

Salutare tuturor,

Astazi am sa va arat cum puteti pune adresa de email a unui utilizator inregistrat in header.

Demonstratie pHpBB3:
HTML Dess_c10

Intra in Panoul de control > Afisare > Pagina de start > Generalitati > Mesaj pe pagina de start >

Cod:

<br /><div id="np">Emailul tau este: <span class="user"></span></div>



Intra in Panoul de control > Module > HTML & JAVASCRIPT...

HTML - Cum faci partenerii ca categorie si in josul paginii!

Salut! As dori sa va arat cum puteti pune partenerii dvs sa fie afisati in partea de jos a paginii si ca categorie!
Acest tutorial va functiona in mod normal numai la forumurile ce folosesc versiunea forumului PhpBB2 sau PunBB. Acest tutorial consta in modificarea a doua template-uri si nu numai.

1. Ne ducem la P.A. => Afisare => Pagina de start => Generalitati. Acolo vom punem codurile la parteneri.

2. Apoi mergem pe forum si dam click dreapta pe categorie, ca in imagine:
HTML DdSMe

Deci, click pe "Vezi imaginea de...

OTHER - Muzica pe forum fara player

Buna seara,
In acest tutrial va voi arata cum puteti pune o melodie pe funalul forumului de pe Youtube,fara player.
Coul este urmatorul:

Cod:

<embed src="http://www.youtube.com/v/COD&hl=en_US&fs=1&autoplay=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="0" height="0"></embed>

Inlocuiti "COD" cu ce extageti din codul https://www.youtube.com/watch?v=ezDkZi8YiwY  ,adica ezDkZi8YiwY.

Subiecte recente v1.0 (ET)

Salutare tuturor,

Pentru a raspunde solicitarilor utilizatorilor, am hotarat sa postez un tutorial in care sa invatati cum sa creati un astfel de widget. Tutorialul de astazi se aplica pentru forumurile phpBB2, deci haideti sa incepem:

Demonstratie:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie...

Login script Modificat de Frat3l3.e

Buna !
Mam apucat si eu de scripting
si vreau sa va arat un script modificat de bine cu efectele luate si mici elemente
site (efects and elements) : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Script:

Cod:

<form>
  <div class="dynamiclabel">
    <input...

Simple Green Menu

Descriere:
Simple Green Menu.






Demonstratie:

Demonstratie [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]



Instalare:

Modificare index_box

Demonstratie:
HTML 6R421

Intrati in index_box si inlocuiti tot template-ul cu:

Cod:

   <table width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0" align="center">
       <tr>
          <td valign="bottom">
             <!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
             <span class="gensmall">{LAST_VISIT_DATE}

             {CURRENT_TIME}

Contur rotunjit si punctat la tabel html si bbcode

Contur rotunjit si punctat la tabel html si bbcode

Acelas lucru puteti gasi si [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] . In comparatie cu acel cod, acesta este primul meu cod html creat, desigur cu putin ajutor al css-ului (deoarece fara el...

Script Tabele

Tabelele pot aparea dificile la inceput, dar cu putina rabdare si practica vei vedea ca nu sunt asa cum par. Tagul este folosit pentru a deschide un tabel. Inauntrul acestui tag vom gasi alte doua taguri tipice (liniile tabelului) si
(coloanele tabelului). Dar cea mai buna explicatie ar fi in momentul de fata un exemplu:

Cod:

<table border="1">

<tr><td>Row 1 Cell 1</td><td>Row 1 Cell 2</td></tr> <tr><td>Row 2 Cell 1</td><td>Row 2 Cell 2</td></tr>

Button pentru refresh la o pagina web

Acest buton da refresh la pagina web atunci cand apasati pe el. HTML 230108 

Cod:

<FORM>
<INPUT TYPE="button" VALUE="Reload Page" onClick="history.go(0)">
</FORM>



Tutorial scris de [Trebuie sa fiti inscris si conectat...

Effect hover la avatar.[V. phpBB 2]

In caz ca pe unele forumuri ati vazut un effect la avatar ce il face sa se incline , va voi spune secretul cum puteti face si voi.
Pasul 1.Panoul de Administrare --> Afisare --> Imaginii&Culori --> Culori -->Foaie de stil css(CSS)
Pasul 2.Adaugati codul de la sfarsitul tutorialului.
Pasul 3.Si ultimul pas , apasati pe butonul de Inregistrare.

Cod:

   .poster-profile img{
        -webkit-transition: all 1.0s ease-out;
        -moz-transition: all 1.0s ease;

HTML - 4 Categorii pe 1 coloană + icon de status

Bună ziua  HTML 296278 ,

În acest tutorial am să vă arăt cum puteţi adăuga patru categorii pe o singură coloană. Pentru a vă da seama mai exact despre ce e vorba puteţi urma un mic [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .

Pasul 1

Rainbow meniu pentru phpbb2

Salut sunt Sabin ;x si va prezint un meniu simplu si elegant

Previzualizare live [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat...

(phpBB3) Inserare Raspuns Rapid in Mesaj

Salut ,
Primul Pas!


Pasul 1.
1. Activarea Raspuns Rapid
2. Creare cod JavaScript .
3. Creare cod CSS


Pasul 2.
1. ACP > General > Mesaje si emailuri > Configurare > Autorizeaza Raspunsurile rapide : Da
2. ACP > Module > HTML & JAVASCRIPT > Gestiunea codurilor JavaScript > Creati un nou cod JavaScript >
Titlu : Reply
Amplsare: Topicuri
Cod JS:

Cod:

$(function() {
$('.post .corners-bottom').before('<div class="reply"></div>');

Dimensiuni iconite [ phpbb3 ,phpbb2 , punbb , invision]

Salut tuturor , astazi am sa va prezint un tutorial in care puteti dimensiona iconitele forumului .

In primu rand trebuie sa intrati la tema in index_box si cautati urmatoul cod :

Cod:

<span class="genmed">{catrow.forumrow.FORUM_DESC}</span>


Dupa aceea sub codu de mai sus adaugati :

Cod:

<div id="iconite"><span class="genmed">{catrow.forumrow.FORUM_DESC}</span></div>


Iar in CSS...

Schimbarea dimensiuni imagini in HTML

Salutare prieteni,

Astazi am sa va arat cum puteti schimba dimensiunea unei imagini in HTML.

Script:

Cod:

<img  src="http://i72.servimg.com/u/f72/15/42/26/78/ettban10.png" width="88" height="31" />

Explicatia script-ului:
width="88" - Valoarea 88 reprezinta latimea imaginii.

height="31" - Valoarea 31 reprezinta inaltimea imaginii.



Tutorial...

Protejare categorie din forum cu parola

Cred ca multi au cautat si nu au gasit acest tutorial
asa ca am facut eu unul

pasul 1:mergeti in pa/general/categorii si forumuri si selectati un forum deja creat sau daca doriti creati iar unul
2.Stergeti numele forumului si inlocuiti-l cu acest cod

Cod:

& nbsp;

Atentie & il legati de nbsp; altfel nu va merge
iar la descriere adaugati acest cod:

Cod:



<script>
function checkform(form)
{

Cod tabel

Cod:

<!-- HTML codes by Winsper-->
<form action="/html/tags/html_form_tag_action.cfm" method="post">
  TEXT:
  <textarea name="comments" id="comments">
  TEXTU TAU AICI
 </textarea>
  <input type="submit" value="Click" />
</form>





 TEXT:
 

Text care se ascunde

Cod:

<marquee behavior="alternate"><marquee width="150">TEXT</marquee></marquee>



Vizitator

Codul este editat de mine cu effectul acesta HTML 288104


Tutorial scris de [Trebuie sa fiti inscris...

Text in tebel

Cod:

<marquee style="border:BLUE 2px SOLID">TEXT</marquee>


Winsper



Tutorial scris de [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Copyright Extrem-Tutorials.com...

Imagine inainte de text

Salutare prieteni,

Astazi am sa va arat cum puteti pune o imagine inainte de text.

Demonstratie:


Cod HTML:

Cod:

<ul class="menu">
<li>Lista 1</li>
<li>Lista 2</li>
<li>Lista 3</li>
</ul>

Textul se bate de zidurile ecranului

Codul il puteti adauga in orice pagina HTML

Cod:

<marquee behavior=alternate>text</marquee>


Demo: Extrem-tutorials



Tutorial scris de [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest...

Tutorial-Menu Bar

Menu Bar
Salutare Vizitator , in acest tutorial am sa iti prezint meniul Menu Bar si am sa te imvat si cum sa il aplici pe forumul tau.

Demo: http://et-teste-edge.forumhit.ro/h1-menu-bar


Mod de instalare
1.CSS

[PunBB]Cum sa modifici Numarul Paginilor

Introducere
Acest tutorial este disponibil in 2 variante : PunBB si Phpbb2
In acest tutorial am sa va prezint cum puteti modifica numarul paginilor ( paginearea )
Demonstratie Rio

Copyright Extrem-Tutorials.com - Nici o parte a acestui tutorial nu poate fi reprodusa fara acordul autorului.

[Phpbb2]Cum sa modifici Numarul Paginilor ( Paginarea )

Introducere
Acest tutorial este disponibil in 2 variante : PunBB si Phpbb2
In acest tutorial am sa va prezint cum puteti modifica numarul paginilor ( paginearea )
Demonstratie Rio

Copyright Extrem-Tutorials.com - Nici o parte a acestui tutorial nu poate fi reprodusa fara acordul autorului.

Cum creeam un tabel pentru moderare

Cum creeam un tabel pentru moderare
Salutare,
Dupa ce m-am retras din staff am hotărât sa nu vă las baltă. Am gasit un topic in secțiunea de suport cu o intrebare despre cum se fac tabelele de moderare ca pe acest forum.
În primul rand trebuie sa creem tabelul in sine.

Cod:

[table class=tabelmoderare][tr][td][img]http://i27.servimg.com/u/f27/16/17/34/47/warnin11.png[/img][/td]...

Muzica in semnatura

Salut tuturor.
Astazi am refacut codul pentru muzica in semnatura,deoarece vechiul cod avea buguri si nu mai functiona corect.
Codul cu noul design:

Cod:

[table cellspacing="0"][tr][td][flash(30,25)]http://www.youtube.com/v/ExtremTutorials[/flash][/td][td style="background: url(http://i1138.photobucket.com/albums/n528/EdgeGraphic1/zXZXzXzX.png);border-style: solid solid solid none;border-width: 1px; border-color: #b1b1b1;padding:...

HTML pentru incepatori PARTEA I

HTML pentru incepatori

Tag-uri de bază
Tag-uri sunt elemente ale limbajului HTML. Aproape orice fel de etichetă are un simbol de deschidere şi un simbol de închidere.De exemplu, tag-ul identifică începutul pagini. Ea are, de asemenea, o etichetă de închidere .

Cod:

<HTML> </ HTML>


La acest...

Formular HTML

Bună !

Astăzi, am de gând să te înveţ cum să faci un formular in HTML. Este foarte uşor de a face un formular HTML sper sa va fie de folos.

O formă simplă, cu zonă de text şi pe butonul Trimite:

Cod:

<form method="post" action="mailto:name@site.com">
  <input type="text" name="body">
 <input type="submit" value="Send">
</form>


Tot ce trebuie să faceţi este să înlocuiţi "name@site.com"  cu adresa...

Personalizare statistici - phpBB2

Personalizare statistici - phpBB2
Salutare,
Dupa ce m-am chinuit sa fac niste statistici frumosase, ca aspect, desigur, am reusit !
Si am hotarat sa impartasesc cu voi codul.

Intram in template-ul...
 mark_chat_read 
Moderatori

Nici unul

Permisiunile acestui forum:

Nu puteti posta subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum