Extrem TutorialsConectare

Peste 500 tutoriale in limba romana.


Regulament general si ghid al moderatorilor


Conținutul mesajelor, subiectelor, mesajelor private și al articolelor
a. Se interzic jignirile/insultele in mesaje private, subiecte si mesaje, acesta abatere se sanctionează cu 1 avertisment la prima abatere, la a doua abatere utilizatorul în cauza va fi exclus din acest forum.
b. Postarile care nu au legatura cu subiectul, la prima abatere nu se acordă nici o sancțiune, la a doua abatere se acordă 1 avertisment în profil.
c. Este permisa postarea de link-uri externe, atît doar ca acel link sa aibe legatură cu subiectul/mesajul respectiv. In caz contrar, autorul va primi 1 avertisment dacă link-ul nu are legatură cu subiectul.
d. In mesageria priată se interzice trimiterea in masa a mai multor mesaje private, in scopul promovarii unuia sau mai multe site-uri. Singura sanţiune pentru această abatere este aceea de oprirea exceritarii dreptului de a trimite alte mesaje private.
e. Se interzice scrierea cuvintelor cu majuscule (litere mari), la prima abatere nu se acorda nici o sancţiune, la a doua abatere se acordă 1 avertisment .

Flood
a. Mesajele/subiectele care contin doar un cuvant sau un emoticon nu sunt tolerate. Utilizatorul in cauza i se va interzice accesul pe forum timp de 1 zi, daca mesajele sunt in numar mare (5-10 mesaje).
b. Mesajele duble nu sunt tolertate decît dacă au fost postate la un interval mai mare de 24 ore. Aceasta regulă este valabilă doar autorilor topicurilor care işi readuc în anteţie subiectul, la un interval mai mic de 24 ore. Ca sancțiune, subiectul in care s-a facut această abatere va fi inchis si trimis în tomberon de un moderator.
c. Mesajele/subiectele postate in scopul promovarii unuia sau mai multe site-uri nu sunt permise, utilizatorul in cauza va primi 1 avertisment doar dacă este vorba de 1 mesaj/subiect, daca mesajele se repeta, din start primeste ban permanent.
d. Vă rugam sa evitati deschiderea mai multor topicuri cu acelaşi subiect.
e. Daca in cadrul sectiuniilor de suport, nu ati mai aratat interes pentru problema timp de 1 lună, moderatorii îşi rezervă dreptul sa a bloca subiectul şi de al trimite în tomberon. În cazul in care problema nu a fost rezolvată, ar fi indicat să deschideti un nou topic în secţiunea corespunzătoare.

Comportament
a. Orice membru poate sa raspunda la orice subiect, atat timp cat nu incalca regulamentul forumului. Mesajele care contravin regulamentului vor fi editate (daca este necesar), iar mesajele/subiectele in cauza vor fi trimise in tomberon, dar nu inainte de acordarea de sanctiuni (daca este neaparat necesar).
b. Nimeni nu este mai presus de regulament, nici chiar conducerea acestui forum. Nerespectarea acestor reguli pot duce la sanctiuni atat utilizatorilor simpli, cat si membrilor staff-ului.

Folosirea avatarelor
a. Este interzisa folosirea avatarelor cu conţinut explicit sexual, care contin link-uri spre site-uri dubioase s-au care indiferent de natura lor par a fi inadecvate acestui forum. Administratorii isi rezerva dreptul de a şterge avatarele şi de a interzice utilizatorilor in cauza, folosirea avatarelor o perioada nedeterminata.
b. Avatarul nu este un loc de publicitare. Nu folositi avatare care conţin link-uri sau reclame.
c. Dimensiunea maximă permisă pentru avatare este de 150X200 pixeli .

Iconite propfil
a. Regulament general 010 - Nici un avertisment
b. Regulament general 110 - 1 avertisment
c. Regulament general 3_aver11 - 2 avertismente
d. Regulament general 310 - 3 avertismente
e. Regulament general Banat10 - Utilizator banat pe cont
f. Regulament general Ban_by10 - Utilizator banat pe cont si adresa IP
g. Regulament general Membru10 - Membru al echipei
h. Regulament general Founde10 - Fondator al forumului Extrem Tutorials
i. Regulament general Plus10 - Utilizator cu drepturi speciale


Prezentul regulament poate sa nu acopere viitoarele situaţii aparute pe forum. În acest caz, masurile care se vor lua, vor viza mereu bunul simţ şi buna funcţionare a forumului.
~ ultima actualizare 04.04.2014