Navigare rapidă
Ultimele subiecte
Cuvinte-cheie
Mergi la pagina : 1, 2
Va place forumu nostru? (201 voturi)
Imi place | |
Mai trebuie lucrat la el | |
Nu imi place |
Va place acest forum? [Subiect Unic]
![]() Daca va place acest forum votati sau raspundeti la acest mesaj spunandu-va parerea. | |
![]() eu am votat cu foarte mult:X :-bd | |
![]() Faza e ca sunt putini membri activi ![]() | |
![]() e ok...dar trebuie mai multi membri :happy: | |
![]() Am votat foarte mult Si in timp vor fii mai multi membri ![]() ![]() | |
![]() deci mie chiar imi place forumu eu de cand m-am lasat de metin stau 8 din 24(ore) pe forum da faza e ca unii stau doar pentru ca au grad | |
![]() Adica doar pentru ca au grad? eu sunt pe forum de cand sa infiintat si nu am avut probleme. | |
oOsNaKeOo ![]() ![]() Mesaje : 23 Sex : ![]() ![]() | ![]() da...Este fain forumu...dar tema imi sare in ochi si ma cam enerveaza :X restul e bun...dar inca e la inceput sper sa il promovati si sa il faceti mai mare |
![]() Pai aceasta este o tema acceptabila, pe tema veche majoritatea membrilor zicea ca este urata. | |
Vizitato ![]() ![]() | |
![]() Asta este ce-l mai fain forum :X il ador este cel mai tare si sper sa se ajunga sa fie multa lume pe el sa fie bogat ![]() Tine-o tot asa Stefan, faci o treaba foarte faina cu forumu bravo ![]() Extrem Tutorials The Best Forum ![]() | |
![]() Mai trebuie lucrat la el :frown: | |
![]() Da stiu asta, dar sunt sigur ca vom reusi sa facem multe la el incetu cu incetu vom reusi :P ;). | |
![]() Imi place foarte mult forumul :) | |
![]() Acesti forum este un forum foarte reusit mai ales pentru ca ofera foarte mult ajutor celor care inca nu se pricep la games, html, css, ps si multe alte servicii pe care le ofera extrem-tutorials eu cred ca acest vorum va intra in istorie ca forumul care a oferit cel mai mult suport membrilor sai si i-a ajutat in orice problema intalnita :happy: | |
L ![]() ![]() Mesaje : 2 Sex : ![]() ![]() | |
Georgel ![]() ![]() Mesaje : 24 Sex : ![]() ![]() | ![]() Un forum foarte frumos. Felicitari! |
MkLeE ![]() ![]() Mesaje : 8 Localizare : Craiova Sex : ![]() ![]() | ![]() Mie sincer imi place acest forum si ii doresc bafta inainte cu tot ! Culoare Eliminata |
adyx ![]() ![]() Mesaje : 72 Sex : ![]() ![]() | ![]() si mie imi place foarte mult....are un aspect foarte tare...si sunt tutoriale foarte bune pe el |
Razvanel ![]() ![]() Mesaje : 25 Localizare : Brasov Sex : ![]() ![]() | ![]() Forumul vostru e ceva de genu "E frumos da nu prea".Sunt multe aiureli cu care sunt convins ca ''va infectat'' Mortanel,multe butoane lipsesc,ceri sa se vorbeasca cat mai coeerent pai daca nu pot edita mesajul cum ai vrea sa refac greseala gramaticala si mai sunt si alte banalitati dar nu sunt critic asa ca ma opresc aici |
Vizitato ![]() ![]() | ![]() Imi palce mult forumul. Il ador. Bine ca m-am lasat de forumul meu anterior ca aici multe am invatat si mai am ce invata. Si, pot sa zic ca nu e foarte activ. Asa, normal 50/50 la activitate si 101/100 restul. ![]() |
FOCA ![]() ![]() Mesaje : 52 Sex : ![]() ![]() | ![]() E destul de frumos forumul, bravo |
adyx ![]() ![]() Mesaje : 72 Sex : ![]() ![]() | ![]() e foarte bun forumnul...si chiar foarte util...multumim echipa XT ![]() |
![]() prima varianta....il iubesc:X | |
Vizitato ![]() ![]() | ![]() Extrem Tutorials este printre cele mai bune forumuri de pe FG, dar activitatea membrilor lasa de dorit. Din 1000+ membri doar 10/20 sunt activi pe forum. |
Vizitator ![]() ![]() | ![]() cel mai fain forum merita sa fie cel mai bun |
Continut sponsorizat ![]() |
Mergi la pagina : 1, 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum