Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Wireless ipb theme [punBB]
Scris de D1esel Joi 29 Aug - 17:08
» 10 King
Scris de Erpel Vin 29 Mar - 16:31
» Bulletin ipb theme
Scris de MihaiExtremTutorials Sam 15 Dec - 0:24
» Ying-Yang Tutorial
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:34
» Avatar forumotion toolbar
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:33
Cuvinte-cheie

edit  


Torchlight II aduce la fel de mult profit ca și un joc de 60 de dolari

Vizitato
Anonymous
Vizitator
Torchlight II aduce la fel de mult profit ca și un joc de 60 de dolari Offlin10
Torchlight II aduce la fel de mult profit ca și un joc de 60 de dolari EmptyTorchlight II aduce la fel de mult profit ca și un joc de 60 de dolari la data de Mier 26 Sept - 19:31

Torchlight II aduce la fel de mult profit ca și un joc de 60 de dolari Torchlightii

Atunci când vii cu un joc de 20 de dolari pe o piață unde majoritatea studiourilor cu pretenții își vând titlurile cu 60 de dolari cârcotașii ar putea spune că e vorba despre un produs inferior.

Într-un interviu pentru IGN, Max Schaefer, CEO Runic, explică însă de ce își permite să lanseze Torchlight II la un preț atât de mic. Întrucât a optat pentru distribuția digitală prin intermediul Steam, costurile pentru punerea în vânzare a jocului au fost eliminate, așa că profitul companiei rămâne același.

“Sărim peste publisher și peste distribuția retail, așa că putem oferi pentru doar 20 de dolari un joc ce în mod normal ar fi costat 60 de dolari. Nu vrem ca lumea să creadă că Torchlight II e un joc ieftin, pentru că nu e cazul. Poate concura cu orice joc existent la ora actuală. Dar ne place că îl putem oferi la acest preț.”

Nu pot să nu mă gândesc de ce marii publisheri, Activision, Electronic Arts, 2K Games și chiar Ubisoft, au același prețuri atât pentru versiunile digitale, cât și pentru cele în cutie. Care credeți că e motivul pentru care Runic poate vinde un joc cu 20 de dolari, iar ceilalți cu 60?

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum