Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Wireless ipb theme [punBB]
Scris de D1esel Joi 29 Aug - 17:08
» 10 King
Scris de Erpel Vin 29 Mar - 16:31
» Bulletin ipb theme
Scris de MihaiExtremTutorials Sam 15 Dec - 0:24
» Ying-Yang Tutorial
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:34
» Avatar forumotion toolbar
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:33
Cuvinte-cheie

edit  


LittleBigPlanet s-a lansat pe PlayStation Vita

Vizitato
Anonymous
Vizitator
LittleBigPlanet s-a lansat pe PlayStation Vita Offlin10
LittleBigPlanet s-a lansat pe PlayStation Vita EmptyLittleBigPlanet s-a lansat pe PlayStation Vita la data de Joi 27 Sept - 9:49

LittleBigPlanet s-a lansat pe PlayStation Vita Lbpvita

Sony Computer Entertainment America a anunțat că jocul premiat LittleBigPlanet s-a lasat oficial pe consola PlayStation Vita.

Dezvoltatorii jocului Tarsier Studios și Double Eleven Studios alături de Media Molecule transpun pe consloă același gameplay unic despre aventurile eroului principal, Sackboy.

Jocul a fost creat special pentru PS Vita și oferă posibilitatea jucătorului de a juca și explora o poveste complet nouă și conține un creator de nivele ale căror creații pot fi arătate tuturor prietenilor prin PlayStation Network iar 45 de nivele cu povești incluse pot fi jucate pe șase fundale diferite.

LittleBigPlanet aduce noi personaje iar acțiunea are loc pe planeta Carnivalia unde jucătorii luptă cu Puppeteer, ce fură toată fericirea din Craftworld.

Jocul folosește toate funcțiile multitouch ale Vita, suportă funcția de localizare pentru a găsi alți prieteni din vecinătate care joacă LittleBigPlanet și poate fi jucat în multiplayer pe același ecran pe ture sau online până la patru jucători.

Jocul include toate DLC-urile apărute alături de noi unelte specifice PlayStation Vita și este disponibil acum pentru descărcare.

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum