Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Wireless ipb theme [punBB]
Scris de D1esel Joi 29 Aug - 17:08
» 10 King
Scris de Erpel Vin 29 Mar - 16:31
» Bulletin ipb theme
Scris de MihaiExtremTutorials Sam 15 Dec - 0:24
» Ying-Yang Tutorial
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:34
» Avatar forumotion toolbar
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:33
Cuvinte-cheie

edit  


A fost încheiată dezvoltarea jocului Dishonored

Raykim
Raykim
Membru veteran
Membru veteran
A fost încheiată dezvoltarea jocului Dishonored Offlin10
Mesaje : 1173
Localizare : România
Sex : masculin
0 avertismente
http://www.extrem-tutorials.com
A fost încheiată dezvoltarea jocului Dishonored EmptyA fost încheiată dezvoltarea jocului Dishonored la data de Lun 1 Oct - 18:18

A fost încheiată dezvoltarea jocului Dishonored Dishonored2

Bethesda Software anunță că dezvoltarea jocului stealth action adventure Dishonored a fost încheiată, însă noi va trebui să mai așteptăm până pe 12 octombrie înainte de a ne putea bucura de el.

Și pentru a sărbători evenimentul a fost organizat un concurs ce are ca premiu o mască și un exemplar semnat al jocului, regulile pentru participare putând fi găsite pe blogul Bethesda.

Titlul este așteptat pe piață cu destul de mult interes, mai ales după ce a fost ales Cel Mai Bun Joc de la gamescom 2012.

În Dishonored veți avea ocazia să intrați în rolul unui asasin cu puteri supranaturale, Corvo, încarcerat pentru uciderea Împărătesei. Folosindu-vă de aceastea precum șid e mediul înconjurător și de o serie de dispozitive mecanice va trebui să îndepliniți misiunile cu care sunteți însărcinat.

Va exista un sistem ce va ține evidența distrugerilor făcute de voi, universul virtual urmând să se schimbe în funcție de acestea dar fără ca personajele să fie pedepsite pentru acțiunile lor sau să aibă de ales între bine și rău.

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum