Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Wireless ipb theme [punBB]
Scris de D1esel Joi 29 Aug - 17:08
» 10 King
Scris de Erpel Vin 29 Mar - 16:31
» Bulletin ipb theme
Scris de MihaiExtremTutorials Sam 15 Dec - 0:24
» Ying-Yang Tutorial
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:34
» Avatar forumotion toolbar
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:33
Cuvinte-cheie

edit  


Need for Speed: Most Wanted pe Vita este exact ca pe PS3

Raykim
Raykim
Membru veteran
Membru veteran
Need for Speed: Most Wanted pe Vita este exact ca pe PS3 Offlin10
Mesaje : 1173
Localizare : România
Sex : masculin
0 avertismente
http://www.extrem-tutorials.com
Need for Speed: Most Wanted pe Vita este exact ca pe PS3 EmptyNeed for Speed: Most Wanted pe Vita este exact ca pe PS3 la data de Lun 29 Oct - 10:29

Need for Speed: Most Wanted pe Vita este exact ca pe PS3 Nfs

Producătorul Matt Webster spune că Need for Speed: Most Wanted pentru Vita este “exact același joc” ca versiunea de PS3 doar că densitatea traficului din joc este mai mică la fel și numărul jucătorilor online.

Pe blogul PS, Webster a declarat că cea mai importantă parte a versiunii jocului pentru Vita este asynchronous play ce permite ca punctele câștigate să fie sincronizate atât în single-player cât și în multiplayer.

“Dacă joci în single-player apoi multiplayer, toate Speed Points ce le-ai acumulat în SP apar și în MP, acest lucru doar în versiunea de Vita” iar “…toate punctele acumulate în versiunea de Vita vor fi diponibile și în varianta de console a jocului. Este un sistem de scor unificat.”

Pentru tot ce faci în joc ești răsplătit cu Speed Points. Speed Points îți determină poziția pe lista Most Wanted. Oriunde folosești aceste Speed Points pe Vita și tot ce deblochezi cu ele apar și pe PS3.

Webster a mai adăugat că varianta de Vita a Most Wanted va conține câteva curse și evenimente exclusive prin care se pot acumula Speed Points adiționale.

Criterion lansează Need for Speed: Most Wanted din 30 octombrie în Statele Unite, în Europa și Australia din 1 noiembrie iar din 2 noiembrie în Anglia.

Need for Speed: Most Wanted va fi disponibil pe PC, PS3, Vita și Xbox 360.

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum