Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Wireless ipb theme [punBB]
Scris de D1esel Joi 29 Aug - 17:08
» 10 King
Scris de Erpel Vin 29 Mar - 16:31
» Bulletin ipb theme
Scris de MihaiExtremTutorials Sam 15 Dec - 0:24
» Ying-Yang Tutorial
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:34
» Avatar forumotion toolbar
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:33
Cuvinte-cheie

edit  


Medic acuzat de malpraxis de mama unui copil mort la nastere


Medic acuzat de malpraxis de mama unui copil mort la nastere 61220878
Femeia spune ca i-a cerut acestuia sa-i faca o operatie de cezariana daca pruncul are mai mult de 3 kilograme. Dar ginecologul a asigurat-o ca nu se justifica interventia, pentru ca fatul n-ar fi destul de mare. Si a lasat-o sa nasca natural, iar copilul, care avea peste 4 kilograme, s-a asfixiat in timpul travaliului indelungat.

Tanara de 31 de ani era la prima sarcina, iar acum 5 zile urma sa aduca pe lume un baietel. A mers la spitalul din Calinesti, desfiintat in urma cu cativa ani si redeschis apoi ca sectie a spitalului Mioveni.

Viitoarea mama i-a cerut doctoritei ginecolog sa-i faca cezariana daca bebelusul are mai mult de 3 kilograme, insa doctorita a asigurat-o ca e indicata nasterea naturala. Eroarea a costat-o viata copilului, care avea peste 4 kilograme si n-a supravietuit unui travaliu de peste 20 de ore.

Tanara mama a depus plangere penala impotriva doctoritei. Rudele ei sunt socate de reactia doctoritei, care le-a marturisit cu seninatate ca stie ca e vinovata si si-a cerut scuze ca a estimat gresit greutatea bebelusului.

Adina Dragutescu, cumnata: "Medicul si-a recunoscut vina abia a doua zi. Noua ne-a spus ca a murit din cauza asfixierii si ca a facut stop cardiac in timpul nasterii, pentru ca nu a putut sa fie scos la timp".

O ancheta a inceput si la Spitalul Mioveni.

Comisar sef Dan Dinu, purtator de cuvant IPJ Arges: "Noi facem cercetari pentru ucidere din culpa".

Tanara mama o acuza pe doctorita de malpraxis si omor din culpa. Daca doctorita va fi gasita vinovata, risca sa stea dupa gratii pana la 7 ani.

Comentariile utilizatorilor

Fii primul care comenteaza acest articol