Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Wireless ipb theme [punBB]
Scris de D1esel Joi 29 Aug - 17:08
» 10 King
Scris de Erpel Vin 29 Mar - 16:31
» Bulletin ipb theme
Scris de MihaiExtremTutorials Sam 15 Dec - 0:24
» Ying-Yang Tutorial
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:34
» Avatar forumotion toolbar
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:33
Cuvinte-cheie

edit  


Concertul de la Bucuresti al lui Seal, programat in aceasta seara, a fost anulat. M


Concertul de la Bucuresti al lui Seal, programat in aceasta seara, a fost anulat. M 61225863

Concertul pe care Seal urma sa il sustina marti seara la Bucuresti a fost anulat in aceeasi zi, managementul artistului motivand conditii tehnice nesatisfacatoare.

In replica, organizatorii show-ului sustin ca au respectat toate cerintele cantaretului, .

"Din motive ce nu pot fi imputate organizatorilor, concertul Seal programat astazi, 27 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, este anulat", se arata in comunicatul organizatorilor remis MEDIAFAX.

"Desi pentru concertul programat pentru aceasta seara s-au vandut peste 2.000 de bilete, artistul si echipa sa de productie au refuzat sa sustina spectacolul, invocand motive tehnice nesustinute de realitate. Am asigurat artistului intreg necesarul tehnic, am construit pe scena o structura care poate sustine o greutate de peste patru tone, Sala Palatului este la dispozitia lui Seal, scena este pregatita pentru ca productia lui Seal sa inceapa montajul. Avand in vedere ca timpul este scurt, am pus la dispozitie un numar dublu de tehnicieni (40 de persoane). Cateringul si camerele din backstage sunt pregatite. Mai mult, onorariul a fost platit, la fel si camerele de hotel, drept urmare consideram ca spectacolul poate avea loc in aceasta seara. Totul era gata de la ora 12.00, productia lui Seal avand nevoie de trei ore pentru a finaliza montajul. Cu toate acestea, productia lui Seal refuza sa mearga mai departe cu evenimentul, invocand motive ce tin de siguranta", a declarat Marcel Avram, organizatorul evenimentului, alaturi de East European Events.

"Sala Palatului a gazduit, de-a lungul anilor, sute de spectacole a caror productie a necesitat montarea unor efecte si instalatii mai mari decat cele presupuse de concertul Seal", se incheie comunicatul.

Contravaloarea biletelor poate fi recuperata de la punctele de vanzare Eventim de unde au fost achizitionate, incepand de miercuri, 28 noiembrie.

Concertul lui Seal de la Bucuresti a fost organizat de Marcel Avram si East European Events, in colaborare cu D&D East Entertainment.

Castigator a trei premii Grammy, Seal este cunoscut datorita timbrului sau vocal inconfundabil si iubit pe intreg mapamondul pentru piese precum "Killer", "Crazy" si "Kiss from a Rose". Cariera artistului britanic numara opt albume de studio, vandute in peste 20 de milioane de exemplare.

Celebrul cantaret britanic ar fi venit la Bucuresti pentru a-si promova cel mai recent material de studio, "Soul 2".

Seal a sustinut un concert la Bucuresti in 2006.

Comentariile utilizatorilor

Fii primul care comenteaza acest articol