Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Wireless ipb theme [punBB]
Scris de D1esel Joi 29 Aug - 17:08
» 10 King
Scris de Erpel Vin 29 Mar - 16:31
» Bulletin ipb theme
Scris de MihaiExtremTutorials Sam 15 Dec - 0:24
» Ying-Yang Tutorial
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:34
» Avatar forumotion toolbar
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:33
Cuvinte-cheie

edit  


BitTorrent schimba macazul. Decizia SF luata de unul dintre cele mai mari site-uri


BitTorrent schimba macazul. Decizia SF luata de unul dintre cele mai mari site-uri  Bittorrent-schimba-macazul-decizia-sf-luata-de-unul-dintre-cele-mai-mari-site-uri-de-torrente_size1

Utilizatorii celebrului site nu se asteptau la asta.
Unul dintre cuiburile piratilor de pe Internet, site-ul BitTorrent, e pe cale sa faca o schimbare magistrala anul viitor. Directorul executiv, Matt Mason, a declarat recent ca, din 2013, site-ul sau va distribui legal filme, muzica si carti online, scrie New York Times.

Mason a declarat ca are de gand sa semneze parteneriate cu industria de entertainment din America. Masura nu e chiar o premiera pentru BitTorrent, care este deja de ani buni un site care strange importante cantitati de software open source. Acum, insa, planul merge foarte departe.

Studiourile de la Hollywood ar avea toate motivele sa semneze cu BitTorrent, pentru ca site-ul are o baza de date de useri de doua ori mai mare decat Hulu, Netflix si Spotify luate la un loc, spune Mason. Plus ca si-a dovedit eficienta atunci cand vine vorba de descarcarea unor fisiere mari.

De fapt, aceasta este si linia pe care isi doreste sa mearga BitTorrent. Site-ul isi propune sa ii ajute pe producatori sa distribuie usor continutul unui public numeros. Una dintre idei este ca BitTorrent sa ofere continut suplimentar celor care cumpara un film, de exemplu.

Comentariile utilizatorilor

Fii primul care comenteaza acest articol