Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Wireless ipb theme [punBB]
Scris de D1esel Joi 29 Aug - 17:08
» 10 King
Scris de Erpel Vin 29 Mar - 16:31
» Bulletin ipb theme
Scris de MihaiExtremTutorials Sam 15 Dec - 0:24
» Ying-Yang Tutorial
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:34
» Avatar forumotion toolbar
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:33
Cuvinte-cheie

edit  


Declaratia Apple pe care nu o crede nimeni. Ce a spus Tim Cook


Declaratia Apple pe care nu o crede nimeni. Ce a spus Tim Cook Declaratia-apple-pe-care-nu-o-crede-nimeni-ce-a-spus-tim-cook_size1

Seful Apple a acordat primul interviu televizat de la preluarea functiei lui Steve Jobs
Mai importanta decat profitul este "imbogatirea vietii" clientilor Apple. Banii sunt un rezultat secundar al succesului, asa a spus directorul general al companiei, Tim Cook, in primul interviu televizat pe care l-a acordat de cand a preluat aceasta functie de la Steve Jobs, scrie Bloomberg, citat de mediafax.

"Vrem sa imbogatim vietile oamenilor, nu doar sa facem bani. Banii ar putea fi un rezultat secundar, dar nu sunt steaua calauzitoare pentru noi"

Seful Apple se declara un om ca oricare altul:

"Nu ma simt faimos. Duc o viata simpla. Intr-adevar, s-a schimbat ceva: oamenii ma recunosc. Este o oarecare ajustare pentru mine, deoarece pana acum am avut privilegiul de a ramane in anonimat. Este diferit. Ma simt insa mai bine ca niciodata. Imi place foarte mult sa fiu CEO al Apple. Iubesc asta. Este ceva ce trebuie sa fac, si voi continua sa ma adaptez la asta"

Seful Apple nu se considera o persoana timida, si sustine ca nu pune pret pe faima. Referitor la imaginea sa, Cook noteaza ca biografia oficiala de CEO al Apple il portretizeaza ca pe un robot, o persoana foarte disciplinata, fara emotii.

"Cred ca atunci cand citesti despre tine si se pare aproape ca o caricatura. Zici ca citesti despre altcineva (...) In cazul meu, cel despre care citesc apare ca un robot. Ma duce gandul la disciplină. Dar suna ca si cum nu ar exista emotie. Nu cred ca cei care ma cunosc ar spune asta. Cu siguranta nu sunt un tip care da cu pumnul in masa. Nu este stilul meu"

Intrebat despre modul in care compania este afectata de asteptarile ridicate ale clientilor, Cook a replicat ca Apple plaseaza oricum stacheta si mai sus.

"Este mai multa presiune care vine din interior decat cea care vine din exterior. Clientii au asteptari incredibil de ridicate de la noi. Noi am ridicat stacheta si mai sus".

Cook se afla de 16 luni la conducerea Apple.

Răspunde
Comentariile utilizatorilor

Fii primul care comenteaza acest articol