Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Wireless ipb theme [punBB]
Scris de D1esel Joi 29 Aug - 17:08
» 10 King
Scris de Erpel Vin 29 Mar - 16:31
» Bulletin ipb theme
Scris de MihaiExtremTutorials Sam 15 Dec - 0:24
» Ying-Yang Tutorial
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:34
» Avatar forumotion toolbar
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:33
Cuvinte-cheie

edit  


BlackBerry, primele imagini cu noua serie L cu BlackBerry OS 10. VIDEO


BlackBerry, primele imagini cu noua serie L cu BlackBerry OS 10. VIDEO Blackberry-imagini-si-video-cu-noua-serie-l-cu-blackberry-os-10_size1

Canadienii pregatesc un nou smartphone business cu ecran mare si design deosebit. GALERIE FOTO
Au aparut primele imagini neoficiale cu un telefon BlackBerry cu un design interesant, despre care se crede ca este noua serie L. Compania canadiana a anuntat deja pe 30 ianuarie lansarea unui nou model BlackBerry.

Smartphone-ul este de culoare neagra si are un ecran mare. In stanga, in partea laterala, se observa trei butoane, in dreapta doua porturi: cel mai probabil microHDMI si microUSB, iar pe marginea de sus butonul on/off si conectorul jack de 3,5 mm. Capacul din spate are o textura interesanta, iar camera este pozitionata sus in partea din stanga. Carcasa are colturi rotuinjite.

BlackBerry L ar mai putea avea conectivitate NFC, microSIM si o baterie schimbabila cu capacitatea 1800 mAh. Este de asteptat ca noul model sa aiba instalat sistemul de operare BlackBerry 10.

Canadienii au anuntat in urma cu o luna o lansare ce va avea loc pe data de 30 ianuarie 2013. Este de asteptat ca RIM sa lanseze seria L, dar si un model traditional seria N cu tastatura QWERTY.


Comentariile utilizatorilor

Fii primul care comenteaza acest articol