Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Wireless ipb theme [punBB]
Scris de D1esel Joi 29 Aug - 17:08
» 10 King
Scris de Erpel Vin 29 Mar - 16:31
» Bulletin ipb theme
Scris de MihaiExtremTutorials Sam 15 Dec - 0:24
» Ying-Yang Tutorial
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:34
» Avatar forumotion toolbar
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:33
Cuvinte-cheie

edit  


Logitech aduce in Romania doua noi gadgeturi pentru fanii Apple


Logitech aduce in Romania doua noi gadgeturi pentru fanii Apple Logitech-aduce-in-romania-doua-noi-gadgeturi-pentru-fanii-apple_2_size1

Compania spune ca acestea vor face ca interactiunea utilizatorului cu produsele Apple sa fie si mai buna
Logitech completeaza gama accesoriilor pentru Mac cu doua noi dispozitive: Logitech Bluetooth Easy-Switch Keyboard pentru Mac, iPad si iPhone si Logitech Rechargeable Trackpad pentru Mac.

Tastatura Logitech Bluetooth Easy-Switch dispune de tehnologia Logitech Easy-Switch, precum Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810, care te ajuta sa treci cu usurinta de la scrierea unui mail pe Mac, la notarea catorva idei pe iPad si, imediat, la trimiterea unui mesaj pe iPhone, doar apasand un buton.

Logitech aduce in Romania doua noi gadgeturi pentru fanii Apple Logitech-aduce-in-romania-doua-noi-gadgeturi-pentru-fanii-apple

Iluminarea din spatele tastelor le face pe acestea foarte lizibile in intuneric. Anticipandu-ti nevoile, tastatura activeaza iluminarea atunci cand mainile se apropie de ea si se stinge sau se aprinde automat in functie de cantitatea de lumina din incapere.

Logitech Rechargeable Trackpad iti permite sa folosesti intregul set de gesturi multi-touch Mac pe o suprafata neteda de sticla. Cu un design simplu si o suprafata de sticla, trackpad-ul reproduce experienta de pe touch-screen. Si pentru ca zona de touch este mai mare decat cea de pe un notebook, poti folosi toata gama de gesturi multi-touch specifica Mac, asftel incat sa controlezi si accesa natural informatia.

Logitech aduce in Romania doua noi gadgeturi pentru fanii Apple Logitech-aduce-in-romania-doua-noi-gadgeturi-pentru-fanii-apple_1

Logitech Bluetooth Easy-Switch Keyboard si Logitech Rechargeable Trackpad vor fi disponibile in Europa din ianuarie 2013, la preturi recomandate de 99,99 euro si, respectiv, 69,99 euro.

Comentariile utilizatorilor

Fii primul care comenteaza acest articol