Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Wireless ipb theme [punBB]
Scris de D1esel Joi 29 Aug - 17:08
» 10 King
Scris de Erpel Vin 29 Mar - 16:31
» Bulletin ipb theme
Scris de MihaiExtremTutorials Sam 15 Dec - 0:24
» Ying-Yang Tutorial
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:34
» Avatar forumotion toolbar
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:33
Cuvinte-cheie

edit  


FIFA 14

Teed
Teed
Membru activ
FIFA 14 Offlin10
Mesaje : 485
Localizare : Undeva in tara asta
Sex : masculin
0 avertismente
http://www.extrem-tutorials.com
FIFA 14 EmptyFIFA 14 la data de Joi 6 Feb - 17:29


FIFA 14
FIFA 14 -WlfrVMymg5fRA1SLzcBuW6TdveY33xJx2IcLDQpmehQNfTIXfSEthJhVa430j7xbuKJ=w300-rw

FIFA 14 este ultimul joc lansat al seriei FIFA de fotbal. Acesta a fost dezvăluit pe data de 17 aprilie 2013 sub sloganul „The Emotion of Scoring Great Goals” (en: Emoția marcării unor mari goluri).


Caracteristici noi
Dupa cum era de asteptat a avut un succes enorm din mai multe motive:
Mai multe situații din fotbalul adevărat au fost luate în considerare de-a lungul creării jocului, precum: posesia Barcelonei de peste 67% în campionat, foarfeca lui Zlatan Ibrahimovic din meciul împotriva Angliei, primul gol al lui Lionel Messi pentru Barcelonei (la vârsta de 17 ani) sau voleul lui Papiss Cisse în meciul contra celor de la Chelsea FC.
Pure Shot: Jucătorii vor încerca să se plaseze cât mai bine pentru șut, dar asta va depinde de poziția lor pe teren și de cum le vine mingea către picior. Ei se vor folosi de ce au la dispoziție, asta însemnând că există posibilitatea să șuteze chiar dacă sunt lipsiți de echilibru sau pot șuta grăbiți scăzând acuratețea și puterea șutului lor.
Real Ball Physics: Traiectoria mingii din momentul în care a fost șutată va fi determinată de noi formule ce vor faciliza șuturile precum cele puternice de la distanță sau cele cu efect.
Protect the Ball: Această nouă mecanică intuitivă va permite jucătorilor să se interpună între adversar și minge la orice viteză. Când un jucător care are posesia este tras, acesta va putea contracara punându-se în fața adversarului și protejând mingea. De asemenea, un jucător va putea să lupte pentru minge înainte să ajungă la această utilizându-se de corpul său. Această caracteristică este menită să faciliteze dominarea mijlocului terenului.
Teammate Intelligence: Reprezintă o îmbunătățire a decizilor luate de către coechipieri atât în atac cât și în defensivă.
Global Scouting Network: În modul Career se va putea dezvolta și îmbunătăți rețeaua de căutare a jucătorilor (în vederea unor transferuri). Fotbaliștii vor putea fi evaluați pentru a se releva calitățile necesare pentru îmbunătățirea echipei manageriate. Noua interfață va permite o mai ușoară navigare, mai puține întreruperi și rapoarte în timp real cu privire la jucătorii căutați.
Jocul a aparut si in Romania pe data de 27 septembrie 2013.


Trailer
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum