Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Wireless ipb theme [punBB]
Scris de D1esel Joi 29 Aug - 17:08
» 10 King
Scris de Erpel Vin 29 Mar - 16:31
» Bulletin ipb theme
Scris de MihaiExtremTutorials Sam 15 Dec - 0:24
» Ying-Yang Tutorial
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:34
» Avatar forumotion toolbar
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:33
Cuvinte-cheie

edit  


Ce este Ccleaner

Zink.
Zink.
Membru veteran
Membru veteran
Ce este Ccleaner Offlin10
Mesaje : 163
Localizare : Timisoara
Sex : masculin
0 avertismente
http://www.extrem-tutorials.com
Ce este Ccleaner EmptyCe este Ccleaner la data de Lun 12 Mai - 14:08

Va prezint un mic programel foarte folositor pentru mentenanta computerelor, este vorba despre CCleaner, un soft util care indeplineste rolul menajerei harnice pentru un calculator.

Ce este CCleaner?
Acest program este, dupa parerea mea, cel mai bun cleaner de registri gratuit existent la aceasta ora pe piata. Isi face foarte bine treaba si nu avariaza in niciun fel PC-ul. Dupa o curatare de registri sau o curatare generala a hard disk-ului de fisiere temporare care nu mai sunt utilizate rezultatele vor fi vizibile iar sistemul tau de operare va fi multumit de ajutorul pe care l-a primit si te va rasplati prin rapiditate si stabilitate.





Ce face CCleaner?
Desi el este perceput ca si cleaner de registri, pe langa aceasta facilitate programul ofera si alte avantaje pentru utilizator. Pe scurt softul sterge fisierele care nu mai exista sau sunt nefolositoare: fisiere DLL, extensii de fisiere, librarii, fonturi, fisiere de ajutor sau alte date care ingreuneaza functionarea sistemului de operare. Pe langa ceea ce am enumerat mai sus CCleaner sterge istoricul browserelor web, cookie-urile sau cache-ul browserelor web. Cleanerul este si o unealta puternica de manager programe, aceasta functie permite utilizatorului sa dezinstaleze programele pe care nu le mai utilizeaza mult mai facil decat managerul de programe implicit din Windows de exemplu.



In concluzie softul prezentat in reviewul acesta este unul folositor, foarte foarte rapid si extrem de stabil. In ceea ce ma priveste folosesc CCleaner de aproximativ 5 ani si niciodata nu am avut probleme cauzate de acest program, insa de multe ori si-a facut treaba pentru PC-ul meu.



Trebuie sa stiti ca programul vine in trei variante, una FREE care este cea mai agreata de catre internauti pentru ca nu necesita niciun cost, si altele doua premium denumite de catre Piriform (dezvoltatorul CCleaner) PROFESSIONAL si BUSSINES EDITION. Varianta gratuita poate fi descarcata de pe site-ul oficial al producatorului unde veti gasi si celelalte doua variante.

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum