Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Wireless ipb theme [punBB]
Scris de D1esel Joi 29 Aug - 17:08
» 10 King
Scris de Erpel Vin 29 Mar - 16:31
» Bulletin ipb theme
Scris de MihaiExtremTutorials Sam 15 Dec - 0:24
» Ying-Yang Tutorial
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:34
» Avatar forumotion toolbar
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:33
Cuvinte-cheie

edit  


Toate informatiile despre membrii premium


Salutare prieteni,

Acum o saptamana pe Extrem Tutorials a fost implementat un nou rang, acesta are ca scop evidentierea utilizatorilor care au contribuit sau care vor contribui in dezvoltarea acestui forum si, rasplatirea acestora pentru timpul acordat acestui forum.

Cum puteti obtine acest rang

Pentru a deveni membru premium trebuie sa castigati intai suficiente mesaje. Puteti vedea mesajele dvs. in profilul dvs. Statutul de membru premium este permanent, cu 250 mesaje adunate puteti face upgrade la premium.
Tinem sa precizam faptul ca mesajele care sunt formate dintr-un singur cuvant sau postate in scop de a face spam, nu vor fi luate in considerare, vor fi luate in calcul numai mesajele utile (care au legatura cu subiectul respectiv).
Pentru acordare acestui statut trimiteti PM unui administrator, acestia fiind singurii care va pot acorda acest beneficiu.

Avantaje

In sectiuniile premium vor fi postate cele mai recente tutoriale din domeniul Windows, Linux, Html, Css, JavaScript, Photoshop, teme ale platformei, dar si fisiere editabile .PSD.
Toate informatiile despre membrii premium Bg10

Alte informatii

Dupa ce un administrator va deblocheaza toate beneficiile, widget-ul din partea dreapta va aduce la cunostinta faptul ca toate beneficiile au fost deblocate:
Toate informatiile despre membrii premium Pro10

Pentru si mai multe informatii, contactati un administrator.

Numai bine,
Extrem Tutorials

Comentariile utilizatorilor

Fii primul care comenteaza acest articol